Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vägavstängningarna – planering utan tanke

Läser i GD 5/8 om flertalet omfattande vägarbeten som nu kommer utföras inom centrala Gävle. Och man kan ju inte annat än att undra, har ingen funktion inom hela Gävle kommun ett planeringsansvar gentemot sina invånare?

För det första att samtliga arbeten påbörjas när både skolor börjar och semestrar tar slut och trafiken återigen tar fart. Och ovanpå detta så läggs alla arbeten ut under samma period.

Är de ansvariga för detta ens medveten om att i princip varenda stor led i hela centrala Gävle kommer drabbas samtidigt?

Jag åker från Bomhus till Högskolan vid varje arbetstillfälle. Varenda väg jag rimligtvis kan köra kommer vara rejält drabbad av antingen väldigt begränsad framkomst eller helt avstängd under flera veckor. Hur ska man ens då ha möjlighet att välja andra vägar för att underlätta trafiken undrar jag?

Denna planering är under all kritik. Gör om och gör rätt och värna bättre om era medborgare!

Bilisten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare