Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vår beredskap visar sig inte vara så god

Verkligheten har kommit ikapp biopubliken. För våra liv är inte som på film där superhjältar räddar oss. Nu blickar vi in i något ofattbart verkligt.

Vi kan ta Sverige som exempel. Våra politiker har tidigare konstaterat att det blir inga krig mer. Försvarsmakten rustades ner.

Vi har full kontroll på alla typer av sjukdomar för dagens teknik ersätter den mänskliga faktorn. Så indragningar inom sjukvården blev ett resultat av detta.

Laglösheten är så liten så då kan man dra ner på polisväsendet. Det brinner väldigt sällan i vårt land och andra liknande orosmoment. Då kan vi dra ner på olika former av räddningstjänst.

Ja, så här kan man räkna upp olika former av felbedömningar hos våra politiker. Allt för att spara pengar som kan delas ut, framförallt till dem som redan har mest. Men jag tror att de börjar röra sig ganska oroligt där inne i biosalongen nu när verkligheten tränger på och vår beredskap kanske inte är så god.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare