Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Var ska vi få allt material till alla batterier?

Annons

Vi ska sluta flyga (tydligen gäller det inte de som ska till EU i Bryssel), sluta äta kött, sluta köra bil, sluta köra och åka motorbåt, sluta att ha gruvor.

Men vi ska bygga fundament till vindkraftverk där det går betong och armeringsjärn, vi ska tillverka batterier för alla subventionerade elcyklar, vi ska ha batterier till elsparkcyklar, vi ska ha batterier till våra mobiler och så vidare.

Men var ska vi få allt nödvändigt material som ingår i dessa produkter? Jo det vinns ur marken. För att få upp dessa måste de finnas gruvor. Gruvor för betongingredienser, gruvor för järn, gruvor för material till bland annat mobiler.

Men nu är det så att MP vill lägga ner alla gruvor och inte starta någon ny. Hur ska vi göra då? Hoppas att MP ger ett svar på detta samt vilken påverkan ett bygge av och transport av vindkraftverk inklusive alla tillbehör.har på miljön

Stiganders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare