Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varannan tur med linje 3 kunde gå via Gavlehov

Håller helt med signaturen ”Vill kunna åka buss igen”. Själv bor jag i Stigslund och har valt den stadsdelen för dess närhet till centrum. Jag har ju lite bättre förspänt som även kan välja linje 11 men långt ifrån alla i Stigslund har den möjligheten eftersom den bara passerar en liten bit av Stigslund. Linje 11 går ju inte så ofta heller.

Där jag bor i Stigslund tar det mig cirka tio minuter att gå till busshållplatsen sedan de tog bort busshållplatsen vid Coop Triangeln, vilket inte heller känns okej. Om jag tar bilen in till stan tar det mig max tio minuter. Bussen tar minst 30 minuter inräknat tiden det tar att gå till bussen. Som ni kanske förstår så tar jag bara bussen om jag verkligen måste.

Varför måste bussen passera Gavlehov? Är det för eleverna på Prolympia eller för alla evenemangs skull? Jag kan förstå att det är bra för dem och även för dem som jobbar på sjukhuset men för alla som jobbar i centrum är det inte bra. Eftersom linje 3 har hög turtäthet skulle man kanske kunna köra varannan tur förbi Gavlehov.

Med vänlig hälsning

Lotta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare