Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Värdsledande Sverige och lilla Gävle

Vilket spektakel säger jag! Lilla Sverige som satsar på att vara världsledande inom miljöarbetet (läs Miljöpartiet). Lilla Gävle som ska bygga Europas mest hållbara bostadsområde. En regering där Miljöpartiets företrädare med glödande blick får husera fritt med miljarder till miljöarbete. Pengar som i dag bättre behövs inom integration, vård, skola och omsorg.

En regering där man ekonomiskt stöttar ett idiotiskt dyrbart projekt i Gävle för att bygga ett bostadsområde där man måste lägga ner fungerande företag, sanera (för hur många miljoner?), projektera för stigande havsnivåer. I stället för att bygga detta bostadsområde på en plats där man inte behöver projektera för sådana här dumheter.

Jag hoppas och tror att vår nästa regering och styrande politiker i Gävle kommer att vara mer verklighetsnära och satsa skattepengar där de behövs som bäst.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare