Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Våren är här – var lite positiv!

Annons

Solen skiner och våren är på väg, så det kanske är dags att försöka tänka lite positivt. Jag är precis som alla andra, duktig att fokusera på det negativa.

Ta medier, nu skrivs det mycket om elever i skolan som stör, klart det inte är roligt, men det finns säkert en anledning till det i dag. Vi vuxna stressar, samt vi har inte tid för våra barn, jobb, jobb. Men som sagt, vi måste fokusera på det positiva, det är fler elever i skolan som sköter sig i skolan än de elever som stör.

Kollar vi på mobilen kommer negativa nyheter, och media sänder ut om krig och elände, över hela världen. Vem f-n blir inte negativ, orolig och mår skit då? Sen har vi allt våld vi matas med i tidningen och så vidare, samma sak där vi får det rakt in i hemmet.

Men våldet i Sverige har gått ned, förutom det dödliga våldet i kriminella miljöer, och tillhör vi inte den miljön behöver vi inte oro oss i onödan. För vår oro samt stress över det negativa påverkar oss.

Därför ska vi börja tänka positivt, och vända på allt det negativa, så blir livet lite roligare och vi blir lite gladare och då blir vi snällare, och blir vi snällare så sprider det sig.

Gör som jag, jag hejar på alla jag träffar, och många ler och säger hej tillbaka. Kanske förgyllde jag någons dag. För övrigt tar jag kvasten och far till Blåkulla till påsk.

Påskkärringen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons