Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför får de små barnen gå i skolan men inte de redan nästan vuxna?

Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att de i gymnasiet ska utföra skolarbetet hemifrån? De som är på god väg att bli vuxna och känner sin kropp så pass bra att de känner om de är förkylda, täppta i näsan eller febriga. De kan till och med känna av om de är på väg att bli förkylda.

De ska vara hemma på heltid medan de mindre barnen, som man måste tempa, fråga femtioelva gånger under dagen om hur de mår, ska gå normal förskola eller skola.

Jag kan bara gå till vår familj där det finns två autistiska barn som varken känner smärta eller kyla, de kan gå runt med halsfluss, öroninflammation och diverse sjukdomar innan man som förälder märker det, för humöret och energin alltid är på topp hos barnen.

Nu har jag valt att ha mina barn hemma i dessa tider Inte bara för att jag är livrädd för att mina barn och även jag som är i riskzon ska bli smittade, utan även av omtanke om andra.

Trött förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare