Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför hänvisades inte Iraks försvarsminister till Arbetsförmedlingen?

Nu kräver jag att tjänstemanna- och politikeransvaret ska återinföras. Det är ju redan utrett och godkänt av Riksdagen sedan länge. Det fungerar inte med ett ansvarslöst styrande och utan konsekvenstänkande tillvaro, det har vår verklighet visat mycket tydligt.

Hur förklarar man annars att Iraks försvarsminister kan bli sjukskriven i Sverige med ersättning med en gammal adress här, när våra egna dödligt sjuka patienter får avslag och skickas till arbetsförmedlingen? Varför skickades inte denna minister till arbetsförmedlingen? Varför har Försäkringskassan inte bedömt hans arbetsförmåga före beslutet om ersättning? Kan det vara på grund av att han aldrig har jobbat här, för försörjningsstödet kan inte räknas som ett jobb?

Dessa ansvarslösa tjänstemän och politiker utan någon kontroll eller konsekvenstänkande är det största hotet mot rikets säkerhet! Ingen gruppering i landet har skadat svenska folket lika mycket som dessa tjänstemän och politiker. Nu kommer denna minister att skratta hela vägen till banken och håna den svenska värdelösa byråkratin.

Anja

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare