Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför kan inte kommunen bara medge att de har gjort bort sig?

Läser en insändare som kritiserar städningen på förskolorna, och där man beskriver en långdragen magsjuka som resultat av den dåliga städningen.

Kan inte annat än att hålla med. Exakt samma scenario utspelade sig under mer eller mindre hela hösten på en förskola i Stigslund, för att sedan dra igång igen direkt efter nyår. Det är dessutom inte bara magsjuka, utan sjukdomar överlag som bara går runt.

När kommunen gjorde genidraget att dela städ och mat så är skillnaden enorm, vilket vi föräldrar samt pedagoger är rörande överens om. Det blev en ren katastrof jämfört med när en och samma person skötte uppdraget.

Varför kan inte bara kommunen, utan floskler, bara medge att de har gjort bort sig och att resultatet blev dåligt? Tror inte någon, vare sig kommun, pedagoger eller föräldrar är nöjd med resultatet. Och varför görs det inget åt detta?

Inte nog med att barnen är sjuka väldigt ofta. Det drabbar även pedagogerna och föräldrarna. Och med sjukdom, vare sig det är vård av barn eller att man själv blir smittad så är det även en ekonomisk fråga.

Alla har inte marginalerna att vara hemma av och till hela tiden för att sjukdomsfallen avlöser varandra. Gör något åt det ni har ställt till! Hur svårt ska det vara?

Förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare