Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vem kunde tro att en röst på S var en röst på MP?

Nu börjar man bli rikligt orolig för vårt land. Och då gäller det inte bara coronan som är enormt farlig – men det är en annan sak och det är S flathet mot MP.

Hur länge ska MP få styra vårt land åt helt fel håll? Alla dessa påhitt, som plastpåseskatt på redan miljövänliga påsar. Skälet skulle vara att plasten hamnar i valarnas magar i Asien. Man räknade även en skatteintäkt på 1,2 miljarder som nu är ett par hundratusen. Dessutom har vi det här med subventionerade elcyklar som kostar enorma pengar och en massa utsläpp vid batteritillverkning och dessutom kommer de behöva ström som MP menar ska komma från vindkraftverk.

Nu lobbar MP för fullt med att vi ska täcka Sverige med vindkraftverk som förstör vår miljö med en teknik som redan är gammal. Genom att tvinga fram en massa vindsnurror vill MP ta bort vetorätten hos kommunerna för att köra över dessa. Det kallas demokrati enligt MP.

Vad jag inte förstår hur S hela tiden backar för alla idiotier. Jag tror mig veta svaret och det är makten. Makten går före landets väl. Läs intervjun med Göran Persson i Expressen. Han är orolig över S. Han funderar hur de som röstar på S och övriga politiker ute i landet finner sig i detta.

Nu tvekar regeringen att ge gruvtillstånd i Jokkmokk för gruvbrytning som ger flera hundra arbetstillfällen. Det är nog lätt att räkna varför det är en tvekan. Vi får se om S vågar sätta ned foten.

Tänk att en röst på S var en röst på MP. Vem kunde tänka sig det?

Stiganders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare