Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi är tacksamma att vi lever

Svar till Skärpning vaccinationsanhängare

Jag anser att alla som kan ska vaccinera sig. Men därför räknar jag mig inte som vaccinationsanhängare. Jag vill att alla som har möjlighet ska hjälpa till att rädda liv, förhindra svår sjukdom och underlätta för sjukvården så den kan inrikta sig på den "vanliga" sjukvården.

Jag kan inte förstå att du anser dig diskriminerad, du har ett val som de flesta andra. Det går inte längre att skylla på att det är svårt att boka tid, det finns drop-in tider. Jag har många omkring mig som har haft de svårigheter som du räknar upp, men det har löst sig för samtliga. Själv är jag 70+ och jag lovar dig att ingen i min bekantskapskrets vill hämnas för att vi blev uppmanade att stanna hemma. Vi är tacksamma att vi lever.

Det vill vi fortsätta med och vi vill ha tillbaka vårt gamla liv. Innebär det att vi i flera år framåt ska tvätta händerna och stanna hemma vi minsta symtom så är det ok. Men det är inte ok att fortsätta sprida smitta. Och den uppmaningen innehåller inget hot, bara ett konstaterande.

Hoppfull

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare