Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi har aldrig några problem – vi beställer någon dag i förväg

Svar till "Kunden i centrum?" Krögaren på Högbo har ju en lång förklaring till att alla måste äta samma mat om man är tio personer. Det är möjligt att det är så på Högbo, men där jag jobbar så brukar vi gemensamt gå ut och äta några gånger per år på diverse restauranger i Gävle.

Vi kan vara uppåt 20 personer och vad jag vet har det aldrig pratats om att alla måste beställa samma mat. Vi brukar beställa maten någon dag i förväg och alla väljer fritt ur menyn oavsett vilken restaurang vi väljer.

Nu vet jag inte om alla matställen i stan har samma valfrihet, men åtminstone de vi brukar gå till har det. Varför är de bättre än Högbo på att laga mat till stora sällskap?

Skulle aldrig falla oss in att gå till en restaurang som tvingar hela sällskapet att äta samma mat, det är inte därför man går ut för att äta en bit.

Så jag vet inte om jag köper Högbos förklaring riktigt.

Undrande matgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare