Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi klarar oss utan Miljöpartiet

Är det något parti som sviker vanliga människor i Sverige så är det Miljöpartiet. Och det ser vi även på deras opinionssiffror. Är det något parti vi skulle kunna klara oss utan i riksdagen så är det just Miljöpartiet. Är det några som ska läsa på inför en ny ansökan från Svea Vind Offshore så är det Miljöpartiet.

De bryr sig fortfarande inte det minsta om den ekonomiska sidan av stora vindkraftsetableringar. Vid en ny ansökan från detta lilla bolag ska man naturligtvis först och främst kontrollera deras finansiärer. Sedan måste man ha skriftliga garantier att bolaget (eller de som bygger) har medel för kommande nedmontering av uttjänta kraftverk. Och att det miljömässigt finns teknik för återvinning.

För MP finns inga ekonomiska ramar. Det ser man bara på slöseriet med batteridrivna bilar och snabbtåg mellan storstäder. Fusionskraften kommer sannolikt att springa förbi Miljöpartiet. Då står Sverige där med lång näsa och förstörd natur.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare