Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi kommer att fortsätta att tjata oavsett vad du tycker

Replik till "Skogsbonden som är omringad av vindkraftverk": Du tycker att vi som bor nära det tilltänkta bygget ska sluta tjata om vindkraftbygget. Det kanske du kan tycka som inte berörs av dessa monsterbyggen. Det är ju täkt att ligga nära land. Och det är dessa vi protesterar emot.

Du skriver att vi behöver el. Nu är det så att vi i Sverige har el så det räcker. Denna el som är tänkt att produceras av dessa verk ska gå till Tyskland och Polen. Så varför kan de inte då bygga dem där? Det är ett litet bolag med 50 000 kronor i aktiekapital som har startat detta. Den slutliga entreprenören och finansiären kommer att vara ett utländsk bolag- Det har inte offentliggjorts ännu.

Det är inte bara värden på husen runt kusten det gäller, även fiskerinäringen som den är nu kommer att försvinna. Så vi kommer nog att fortsätta tjata vad du än tycker. Du kanske trivs bland vindkraftverken och det är ju bra.

Stiganders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare