Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi måste hitta nya lösningar dag för dag

Svar till "Pedagog på förskola": Vi har nu ett ansträngt läge i våra verksamheter. Vi har en ökad frånvaro bland våra medarbetare som förutom sjukdom också beror på att vi följer rekommendationerna att stanna hemma vid lättare symtom. En motsvarande frånvaro finns hos barn i våra verksamheter.

Det du beskriver är förskolans hela uppdrag, att organisera en verksamhet där omsorg, trygghet, lärande och att möta våra barns nyfikenhet tillgodoses. Den situation vi är i nu innebär att vi kan behöva hitta nya lösningar dag för dag. Vi behöver också prioritera genom att till exempel flytta fram möten och utvecklingssamtal som inte behöver genomföras omedelbart.

Min upplevelse är att alla arbetar lösningsfokuserat och handlingskraftigt för att tillsammans organisera en verksamhet med hög kvalitet för de barn som nu deltar.Jag vill därför rikta ett stort tack till dig och till alla medarbetare i vår verksamhet.

Camilla Larsson

verksamhetschef förskola

Utbildning Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare