Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi skickar ut våra barn för att plocka vuxna människors sopor

Annons

Att skräpa ner är olagligt och kan ge böter på 800 kronor. Skräpboten infördes 2011.

Jag tycker att det är självklart att dessa vuxna ”nedskräpare” ska bötfällas. Om dessa individer inte ännu vid vuxen ålder har förstått att man inte slänger sopor runt om kring sig i naturen då måste de uppfostras med till exempel böter.

Nu är mitt femåriga barnbarn på ”dagis” tvingad till naturen och parker för att plocka upp vuxna människors sopor! Hur rimmar det i era vuxnas hjärnor?

Jag vet att det finns fattiga länder där små barn rotar, samlar och plockar i sopor och vi dömer ut detta. Men samtidigt skickar vi ut våra egna barn eller barnbarn för att plocka vuxna människors sopor som dessa inte kan slänga på rätt plats.

Dessa vuxna individer som inte ännu i vår informerade värld hittar en papperskorg för sina sopor ska bötfällas. Och alla böter ska ges till våra dagisbarn som gör jobbet.

Anja

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare