Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Affären borde stänga

Annons

Vad händer på Coop i Valbo? undrar jag sedan jag har nyst mig igenom en halvtimme den 8 november. Ombyggnad pågår och dammet ryker som bakom en höhässja i solgasset en sommardag på 1950-talet.

Skillnaden är att då kunde man gå undan en stund och andas ut. Här ges ingen pardon. Slipmaskinerna spyr ut sitt damm över lokalen.

– Hur står ni ut i detta damm? frågade jag en av de anställda.

– Vi står inte ut och har påtalat det för ledningen, men ingen bryr sig. Men skriv du. Oss lyssnar ingen på, blev svaret.

Nu måste någon ta itu med saken och stänga affären så länge ombyggnaden pågår, samt se till att lokalen blir sanerad innan man släpper in oss kunder igen.

Lars-Erik Wretblad

Svar direkt: Sedan vecka 34 pågår en större ombyggnation av flera butiker i Valbo köpcentrum. Syftet med detta är att skapa ett mer attraktivt centrum samt ett bredare utbud för våra besökare. Detta görs genom att bereda plats för Clas Ohlson och för Coop Forums del handlar det om att vi vill erbjuda ett mycket bättre färskvarusortiment till våra kunder. Bland annat innebär det manuella diskar för delikatesser, kött och fisk. Vi kommer även erbjuda färdiglagad mat samt en blomsteraffär. Vi vill även passa på att komma ”närmare” Valbo som samhälle, då vi gör entrén på den sidan mycket mer tillgänglig.

När vi är klara kommer vi kunna erbjuda Gävles bredaste sortiment under ett tak.

En ombyggnation av denna storlek går naturligtvis inte obemärkt förbi. Vi inser att de cirka 14 veckor vi avsatt för detta under hösten kommer att vara störande för både kunder och anställda. Därför har vi lagt all öppen hantering av livsmedel på is under denna period. Jag vill påtala att vi har tre skyddsombud på arbetsplatsen, samt att vi tillsammans med byggledare och nämnda skyddsombud löpande har skyddsmöten där vi diskuterar hur arbetsmiljön påverkas.

I övrigt har jag svårt att känna igen mig i den bild Lars-Erik målar upp, den känns för mig kraftigt förvrängd. Dock vet jag att det är Lars-Eriks önskan att vi skall ha en bra och livskraftig stormarknad i Valbo. Det är min starka övertygelse att vi inom kort kan erbjuda honom detta.

Slutligen vill jag passa på att tacka personalen på Coop Forum samt alla trogna kunder som håller humöret uppe på ett föredömligt sätt.

Johan Nilsson

Stormarknadschef Coop Forum

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons