Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla avgifter kommer att skrivas av

Svar direkt från Q-Park

Annons

Vi har till och från problem med felparkerade bilar vid skolan och har också fått påpekande om detta av ledningen för skolan. Tyvärr så har ett missförstånd uppstått mellan Q-Park och skolan om vid vilken tidpunkt den bevakningen skulle utföras. Detta tillsammans med den juridikska skyltningen som finns vid skolan och som tydligt talar om att det är parkeringsförbud på området alla dagar. Samt de regler som den välskyltade personal/besöksparkeringarna har gjorde att våran parkeringsvakt var där den lördagen.Således utförde vakten bara sitt arbete efter de instruktioner vi fått samt gällande skyltning som finns på platsen.

När detta nu uppdagas att fastighetsägare och skolledning eventuellt vill ändra de parkeringsregler som gäller på platsen i dag så kommer vi tillsammans titta över skyltningen.

I och med de olika budskap som förekommit så kommer Q-Park skriva av de kontrollavgifter som skrevs på platsen den lördagen. Detta kommer Q-Park att göra per automatik. Skulle någon ha betalat sina böter ber vi dem kontakta oss.

Men jag vill passa på att påpeka att det är alltid den som pakerar som ansvarar för att följa de parkeringsregler som finns oavsett hur andra parkerar. Samt att parkeringsvakter precis som alla andra som arbetar bara försöker göra ett så bra jobb som möjligt. De förtjänar också att bemötas med samma respekt som vi alla vill bli bemötta med.

Johan Mattsson

distriktschef Q-Park AB Gävle/Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons