Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det inte ett skämt så var det bland det knasigaste jag läste den dagen

Annons

Svar till Mikael: Jag får hoppas att du skämtar med din insändare om beslutet om Årummet. Om inte så var det bland det knasigaste jag läste den dagen.

Helt okej att förnya staden anser jag med, men den plats som varit föremål för det, nedanför Gamla Grand skulle bland annat förstöra det första intryck som resande med tåg söderifrån får av Gävle centrum. Samt att det är väldigt vackert oavsett årstid. Något att vara stolt över och visa för besökare.

Bygg den där träbryggan nedanför slottsparkeringen, så hamnar den i alla fall i kvällssolen. Att som du skriver att ingenting får ändras eller att ingenting händer är bara trams och i sammanhanget löjligt.

Vad vill du ska hända? Jag tycker det händer en hel del i stan, cykelbana Nygatan, planer för Drottninggatan, massvis med nybyggnation här och där i hela stan.

Har du överhuvudtaget sett detaljplanen på det du raljerar om? Skulle du komma att utnyttja den platsen? Knappast, du verkar ha träd där du bor, i din trädgård.

Jag och säkert fler med mig som bor i stan värnar om de träd som finns där, och de parker som är kvar. Kan vi komma hem till din trädgård och vara där om man fäller träden i stan?

Då "händer" det kanske något...

Åke

Fega och mesiga politiker stoppade förnyelsen av Årummet

Hille bibliotek räddas – men ingen strandpromenad vid Gavleån i nya styrets budget: "Vill inte fälla träden"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons