Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är inte Vårruset för alla?

Annons

Ett gäng tjejer från ett gruppboende hade bestämt sig för att delta i vårruset och så klart peppar vi våra tjejer att anta utmaningar. Vi tryckte egna tröjor, tog långa promenader med mera. För dessa tjejer var detta verkligen något stort, en riktig prestation!

Det står i bladet man får inför Vårruset att underhållningen kommer att vara mellan 17 och 21.30.

Då är min fråga: Vart tog musiken längs vägen vägen?

Vattnet vid drickastoppet höll på att hällas ut när vi kom gående, det var dåligt skyltat och inte ens en banan när vi kom i mål (klockan 20.40). Vi fick en burk krossade tomater och det var knappt att vi fick medaljen, för medaljerna höll de på att plocka undan.

Jag blir så upprörd när jag tänker på att dessa tjejer har kämpat så hårt. De här tjejerna hade sett fram emot detta, men var det verkligen något att se fram emot?

De betalade avgiften som alla andra, men har man då inte samma rätt som alla andra att få sin banan och en påse med lite grejer i då? Det var ju de som (i alla fall som jag ser det) kämpade hårdast!

Ska Vårruset vara för alla eller bara för normalstörda?

Personal och boende

Fotnot: Gefle IF har erbjudits möjlighet att svara på insändaren men avstår. GIF Friidrott vill dock gärna ha kontakt med skribenten för vidare diskussion. Telefon: 026-54 55 50.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons