Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åter en miss av 11:ans buss

Annons

Jag skriver med anledning av att 11:ans buss återigen har missat att hämta upp resenärer vid ändhållplatsen i Norra Åbyggeby. Den här gången tisdagen den 31 januari klockan 07.43. Hur kan detta vara möjligt i dessa vintertider när man står och fryser? Det måste bli ändring på detta. Detta gäller även eftermiddagsturer som aldrig går i tid från stan.

Besviken bussresenär med årskort

En tistel till busschauffören som körde 11:ans buss till Norra Åbyggeby 07.43 den 31 januari. Hur kunde han ”glömma/missa” vilken tur som han körde? Vi var flera personer som kom för sent till våra arbeten denna morgon.

Carola

Svar direkt: Föraren som körde 07.38-turen den här morgonen missade att svänga in till Norra Åbyggeby. Vi ber om ursäkt för detta. (Föraren av 07.43-turen från Norra Åbyggeby körde dock enligt tidtabell).

Vår trafikledning beställde omedelbart en taxi till de drabbade resenärerna i enlighet med X-trafiks resegaranti.

När det gäller Linje 11 från Rådhuset är vi medvetna om att vissa turer ibland avgår efter utannonserad tidpunkt, oavsett väderförhållanden. Som resenär ska du kunna räkna med bussen, och vi tittar på en lösning som ska förbättra det här.

Trafikupplysningen på X-trafik 0771-910 109, tar emot synpunkter som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla busstrafiken.

Henrik Nyquist

informationsansvarig på Stadsbussarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons