Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avin kom men mitt paket var spårlöst borta

Annons

Jag köpte en bärbar dvd-spelare på Tradera som mitt barn ska ha på våra resor. Fick en avi om att jag kunde hämta den på Coop Extra, dit paket och större brev kommer när brevbäraren inte får ner den i brevlådan. Allt var frid och fröjd och jag gick till utlämningsstället för att hämta ut paketet. Men nej, den var inte där. Inte kommit, sa de. Jag gick dit efter helgen men inte då heller, paketet var borta.

Det är spårlöst borta. Min magkänsla säger att den är stulen, stöld inom Posten eller vem det nu är, men borta är den i alla fall. Jag betalade mycket pengar för dvd-spelaren och inte får jag någon ersättning heller.

Jag blir så arg och ledsen, man ska ju lita på Posten. Inte ska man åka själv med paketen så att man är säker på mottagaren får dem? Fy f-n, om man nu får säga så...

Jag fattig och mitt barn ledsen

Svar direkt: För oss som jobbar inom Posten är det alltid ett nederlag när ett paket eller brev inte når sin mottagare.

Jag beklagar verkligen att dvd-spelaren du beställt inte fanns på Posten när du skulle hämta ut den. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi få mer information om försändelsen, ring gärna mig på 010-436 61 19 så ska jag hjälpa dig att komma till rätta med detta.

Stölder är givetvis något som vi på Posten arbetar hårt för att förhindra.

Vi har ett väldigt omfattande säkerhetsarbete med ett system som gör att vi direkt agerar om antalet försvunna brev och paket ökar inom ett område, vilket vi inte fått några signaler om i dagsläget.

Med vänliga hälsningar

Lars Lindbäck

utvecklingschef Posten Gävle och Sandviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons