Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avskaffa Alla hjärtans dag

Som vi alla vet så är det Alla hjärtans dag i morgon. Det går ju inte att undvika med all denna skyltning i affärerna. Små gulliga pappershjärtan, rosa fluff, rosor och så vidare.

Annons

Allt detta gör att det skapas som en mörk klump inom mig, en mörk klump som blir större och större, till slut kommer den att bli så stor att jag blir tvungen att spy ut den på all denna hets och alla söta prydnader.

Enligt mig är Alla hjärtans dag bara något som företagen har kommit på för att tjäna mer pengar på onödigt krimskrams. De skyller på att man ska visa sina nära och kära uppskattning, men om man har nära och kära visar man nog dem uppskattning ändå. Det behöver man inte en speciell dag för.

Tänk på dem som inte har en partner, hur ensamma och övergivna borde inte de känna sig? Denna dag gör bara att stressen över att hitta en partner att dela sitt liv med ökar.

Ni kan ju tänka på dem, hur de sitter och känner sig hopplösa medan du snaskar i dig chokladhjärtan i morgon kväll.

Men de som har en partner har det heller inte så mycket bättre, de känner sig bara tvungna att köpa någon fjuttigt som en liten hjärtskål med geléhjärtan i som sedan kommer hamna längst in i köksskåpet.

Jag tycker att denna patetiska dag ska strykas från almanackan och att vi i stället ska börja vara kärleksfulla och visa uppskattning mot varandra, varje dag, hela året.

Irriterad chey

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons