Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bara gubbar i Furuvik

I förra veckan kunde vi ta del av Furu­viks konsertprogram för sommaren

Annons

. Kul att se vad de har satsat på i sommar, tänkte jag och började läsa igenom programmet. För varje artist jag läste blev jag mer och mer besviken.

Satsningen är tydligen gubbar och rock. Dessvärre passar varken jag eller någon i min familj in i dessa genrer. Vi är en relativt ung familj med två barn, var finns vi i sommarens program? OK, Mojje är väl en ren barnsatsning, som vi sett ett antal gånger redan i den här staden, men han spelar såklart på midsommarafton.

Så vad tycker ni barn, ska vi se gubben Thorsten eller gubben Wiehe? Eller skoja till det ordentligt med att se Sven-Ingvars?

Jag förstår att man inte kan rikta allt mot barnen, de åker ju redan till parken för de andra aktiviteterna som finns, men lite variation vore trevligt. För mig personligen finns det en konsert av alla som jag skulle vilja se och det är dålig utdelning på en hel sommar.

Det jag saknar mest är variationen och lite nya artister som inte just har spelat här på andra ställen (exempelvis Takida). Trist Furuvik!

Gubbrock, nej tack

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons