Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekymrad över landstinget

Annons

Vad är det som händer inom sjukvården? Jag har ett antal nära och kära, ung som gammal. Varför skickas en äldre människa som inte mår bra fysiskt eller psykiskt runt inom vården som ett kolli? Varför får inte en äldre människa vård trots en rekommendation från läkare på sjukhuset? Är det för att det blev ”för dyrt” för husläkaren.

Varför behandlar man ett sjukt barn som ett kolli inom vården? Trots remiss från läkare får man inte hjälp, barnet hade till exempel 39 graders feber från och till under en längre period. Har landstinget tappat orienteringen totalt? Det är levande liv som ska behandlas.

Det är skattebetalande människor som behöver vård. Jag är med hundra procent säker på att alla som till exempel lämnar sin bil på reparation eller beställer en middag på restaurang inte betalar om dom inte får full valuta för pengarna.

Om du söker sjukvård kan du aldrig vara säker på att du får full valuta för pengarna.

Det kanske är så att det behövs mer empatiska människor som beslutar angående landstinget. Jag vill absolut inte hänga ut personal inom vården, dom gör säkert det bästa dom kan, det är politikerna som behöver en rejäl uppryckning.

Jag vill att politiker eller beslutande inom landstinget bemöter detta.

Bekymrad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons