Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besöket var under all kritik

Annons

Jag och min syster var på Fjärran Höjder-badet och det gör vi aldrig om.

För det första låg inträdet på hutlösa 110 kr vardera. Väl inne på området ser vi att stora delar av gräsmattorna var avstängda och de andra var inte klippta. För de som inte vill leka på den ”flotte” som smälts upp, finns tre banor att simma på.

På grund av bristen av papperskorgar cirkulerar mängder av måsar över gästerna. Det värsta var ändå toalettbesöket; blött och smutsigt på golvet, överfulla papperskorgar och matrester.

För de pengar badet måste dra in på en dag, borde hela området kunna skötas bättre. Besöket var under all kritik.

Besviken

Svar direkt:

Beklagar att du upplever besöket på Fjärran Höjderbadet på detta sätt.

Priset på inträdet är baserat på ett engångsbesök och därmed satt till 110 kronor. Men vad jag kan förstå av din insändare så hade du planer på att bada fler gånger och då har vi mycket bra priser på olika kortvarianter som är mycket förmånliga prismässigt, till exempel vårt sommarbadkort som sträcker sig från (i år) juni (normalt 28/5) till 4 september och som vuxen betalar Ni 600 kr alternativ barn/ungdom 300 kr.

Att gräsmattorna delvis är avstängda beror på den stora ombyggnaden av vår 50 meters-bassäng som pågått från i höstas till och med maj månad i år. Det här har inneburit mycket grävning och därmed stora områden av gräsmattor som måste läggas om och därav avstängning för att gräsmattorna ska återhämta sig. Det här kanske upplevs som ovårdat, men gräsmattor behöver rota sig och det sker på så sätt att man släpper upp det nya gräset så det får etablera sig och sedermera klipper man ner gräset i etapper (snart blir det fint). Trots att delar av gräsmattan var avstängd så finns det stora ytor att ligga på.

Ombyggnationen av 50 meters-bassängen har upplevts som mycket positivt bland våra badgäster.

Flotten är mycket uppskattad av våra barn och ungdomar och det är barnen/ungdomarna själva som påpekat för oss att vi borde skaffa någon form av lekutrustning för att badet ska bli kul för desamma. Vi har hörsammat deras budskap och det har verkligen slagit väl ut, Fjärran har blivit omåttligt populärt hos den besökargruppen.

Vad gäller motionssimbanor så finns det tre banor utomhus (precis som du påpekar), men det finns också tre banor i vår 25 meters-bassäng inomhus, totalt sex banor och det är tre fler än normalt när utebadet är stängt.

Att det cirkulerar måsar på badet är en svårhanterad fråga men vi har åtgärdat så gott det går, bland annat så har vi satt upp fisklinor över vår altan, vilket har förbättrat situationen där. I övrigt så har vi inte hittat något botemedel för måsen och övriga badet, men vi jobbar vidare med frågan och hoppas på en snar bra lösning.

Tror inte måsarna blir fler för att det saknas papperskorgar. Vi kommer att komplettera med fler papperskorgar, bra påpekande.

Att det var smutsigt på golven i toaletterna och överfulla papperskorgar ber jag om ursäkt för, så ska det naturligtvis inte vara och naturligtvis kommer vi att bättra oss i den frågan.

Med hopp om att Ni vill besöka oss igen och att Ni tittar på kortalternativen och vi kommer att göra allt för att Ni ska trivas hos oss på Fjärran Höjderbadet, så hälsar jag er hjärtligt välkommen åter.

Med vänliga badhälsningar

Bernt Jonsson, Badchef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons