Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilister struntar i förbudet

Annons

Vi var väldigt glada vi boende i Lervik när vägen ner till hamnen försvann och att det i dag endast är tillåten busstrafik på vägen ner till hamnen.

Men nu ser jag dagligen privata bilar och företagsbilar som struntar i det och använder den gamla vägen trots förbudet att köra där. De åker både till och från hamnen varje dag.

Vi börjar redan se att det är samma fordon som använder vägen till detta och att tillströmningen ökar. Trafiken är mest aktiv tidiga morgnar och sena kvällar. Jag hoppas att ni som i dag bryter mot förbudet tänker till så slipper vi besväret med att börja anteckna registreringsnummer och företag etcetera för anmälan och åtgärd. Jag tror faktiskt att det kan bli ganska dyrt för er då.

Till besökare till Gävle Ryttarsällskap vill jag påminna om att det finns en hastighetsbestämmelse i Lervik och den gäller även om det inte finns några hästar på vägen. Barnen finns inte bara i stallet här, det bor även familjer med barn längs vägen. Hoppas på en förbättring i alla lägen!

Anette, boende längs vägen i Lervik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons