Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Då blev det tyst

Annons

På Sverigedemokraternas sida på Facebook uttalade många rasister avsky mot islamister när den fruktansvärda handlingen i Norge blev känd. Någon enstaka tyckte till och med att det var bra att det var vänsterfolk. Sedan när det blev känt vem det var så blev det nästan helt tyst. Någon tyckte synd om sin ”broder” som blivit gripen.

Här har ni alla som tror på vad dessa rasister och så kallade nationalister argumenten till varför jag alltid sagt att de är livsfarliga! Det finns ingen skillnad mellan extremister på vänster- eller högerkanten, religiösa eller politiska extremister. Vi måste stå upp för varandra oavsett nationalitet eller hudfärg. Dessa satans rasister ska inte få vinna över våra barn till sin organisation.

Det är en enskilld persons idiotiska handling, men vi får inte acceptera att likasinnade skall fritt få agera utan att vi bemöter deras argument och handlingar. Rasisterna är ett hot mot demokratin och därmed även ett hot mot folket och rättssystemet. Vi har sett det flera gånger i nazismens Tyskland, i Sydafrika, i forna Jugoslvaien, i Norge.

Dessa satans mördare som dödar för ”en renare och bättre ras”. Jag kommer aldrig att acceptera att nationaldemokrater och sverigedemokrater ska få aggera mot mina vänner som är första, andra eller ännu längre tillbaka, generationens flyktingar. Jag kommer aldrig att acceptera att de ska få misshandla och nedvärdera mina homosexuella vänner. Jag kommer aldrig att acceptera att dessa svin ska få låsa in min funktionshindrade son och hans kamrater för att de är annorlunda och inte tillhör den ”rena rasen”.

Ni kommer alltid att få möta mina argument och mitt engagemang. Jag kommer alltid ha mitt hjärta öppet för er som lämnar denna grupp, när ni kommit på bättre tankar.

Mina kondoleanser går till det norska folket och till det Socialdemokratiska ungdomsförbundet i Norge. Vi ska aldrig tystas! Vi ska aldrig besegras! Vi ska aldrig ge upp! Vi kommer alltid att kämpa för alla människors rätt till ett liv i fred och med ett människovärde. Min kärlek går till er systrar och bröder i Norge, mitt egagemang kommer att gå till att bekämpa rasism och framför allt de rasistiska organisationerna som Nationalsocialisterna och Sverigedemokraterna. Stå upp även övriga svenskar för kärlek och mot rasism!

Tord Wallén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons