Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att fundera över ”bärvägarna”

Annons

Nu är det väl ändå dags att fundera över framtiden för “bärvägarna” i Sätra? För det första så ska man ha skyhöga poäng för att ens ha chansen på ett radhus här i Sätra. Visst förstår jag att det är populärt med hyresradhus och att ni alltid har dem uthyrda.

Men enligt era hyresvillkor ska varje tomt som tillhör huset skötas helt av hyresgästen vilket i dag är en stor brist!

Det vi andra hyresgäster möts av i dag är fallfärdiga altaner och staket, sopupplagor av gamla utemöbler och trasiga leksaker, gräsmattor och buskar som missköts radikalt.

Nu är det ju visserligen fritt val att bo här, men är det så här ni vill att det ska se ut i era områden? För det spelar ingen roll för oss som vill ha lite ordnat och fint på våra tomter när omgivningen ser ut som den gör.

Självklart så ska inte Gavlegårdarna ha hela skopan utan även hyresgästerna som bidrar till denna ”soptipp” ska ta sitt ansvar eller flytta och lämna radhusen till familjer som orkar ta hand om en tomt.

Vi vill inte ha era soppåsar som kråkorna kalasat på inne på vår tomt. Det enda rätta för Gavlegårdarna är att helt enkelt vräka de hyresgäster som inte ser över sina tomter för annars är ju era villkor förgäves.

Allt verkar ju handla om pengar bara, betalar man inte hyran blir man vräkt, det är ju ganska självklart men vad gör ni åt resten? Ingenting skulle jag vilja säga men som sagt så länge ni får in era pengar så rör det er tydligen inte i ryggen hur det ser ut.

Med vänlig hälsning  

Familjen på Hallonvägen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons