Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De förnekar sig aldrig

Annons

Gävle kommun förnekar sig aldrig! Vi i Hedsunda borde vara skattebefriade så länge sossarna förstör alla förutsättningar att bo kvar här.

För det första står Lars-Göran Stål och lovar att frågan om idrottsplatsen vara eller icke vara skulle bollas tillbaks till förvaltningen. Då ifrågasatte jag om man kunde lita på det eftersom hans partikollega inte skrev på proteslistan.

Resultatet av den frågan gjorde att han blev skitförbannad och kallade det för ett personligt påhopp. Jag trodde i min enfald att man fick diskutera politikers ställningstagande.

Men inte när det gäller maktfullkomliga sossar i Gävle och att min fråga visade sig vara befogad. För dagen efter så röstade han igenom föreningsdrift med hjälp av miljöpartiet som lovade dyrt och heligt att de skulle göra allt som stod i deras makt för att detta inte skulle hända!

Nästa heta fråga är att nu får inte brandkåren åka på sjukvårdslarm här i Hedesunda längre, om inte vederbörande patient har slutat andas. Då hade det varit lika bra att kommunen hade slutit ett avtal med Fonus.

Ställ inte saker mot varandra är svaret man alltid får. Alla vi andra normala ställs inför sådana prioriteringar hela livet, men för politiker är det bara ett försvar för det finns inga rimliga svar annars!

Den fantastiska Volvovalpen i Gustavsbrorondellen för 275 000 kronor – hur många utryckningar hade den räckt till? Hur kan någon vid sina sinnens fulla bruk komma på något dylikt?

Nä, nu får ni skärpa er. Det är våra skattemedel ni ska förvalta, men ni har slutat lyssna för ni lever i en egen bubbla.

Min röst får ni aldrig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons