Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De skäller på allt och alla

Annons

Jag har grannar med tre små hundar. De skäller på allt och alla. Fy fasen säger jag, att vi som inte har hund ska behöva stå ut med era små djurs skällande.

På sommaren är man ute mycket och då är det extra störande. Om man nu ska ha hund/hundar så får man väl hålla hunden inne om den inte kan låta bli att skälla. Varför har hund/djurägare rätt att störa dagarna och kvällarna i ända när inga andra får det? Hundägare med skällande djur är egoister som inte tar hänsyn till någon annan.

Ni som sköter era djur och har vett att fostra dem så att de inte skäller jämt ska ha en eloge. För det finns många sådana djurägare.

Men det finns också de som bara klemar bort de små djuren så de inte vet vem som bestämmer, utan tror att de måste försvara sin matte eller husse genom att skälla och varna med skall jämt och ständigt.

Ta ert ansvar få tyst på oljudet och ta in era hundar om ni inte kan hålla tyst på dem. När det kommer folk utifrån undrar dom hur man står ut med detta skällande, men det gör man inte, det går en på nerverna.

Monica och era närmaste grannar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons