Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dessutom – du är inte ­utlämnad åt dig själv

Annons

Svar till Kaspera Magnusson den 2/8:

Tack för din underbara, kärleksfulla insändare den 2 augsti. Du har en så ödmjuk och fin inställning till Gud, livet och medmänniskorna och skriver att ”Du inte kan leva upp till det liv som du skulle vilja leva för att kunna gå i den mans fotspår som du känner en så stor kärlek till”, och därför inte kallar dig kristen.

Jag har goda nyheter för dig!

Det viktigaste Gud vill säga oss genom Bibeln, och då speciellt Nya Testamentet, är att Jesus inte bara levde ett helt rättfärdigt liv som visade hur vi ska leva, utan att han också tog straffet för vår ofullkomlighet, våra hemliga brister och våra grövsta synder när han dog på korset. Men Jesus uppstod igen och därför behövs det bara att du tar emot vad han har gjort och erkänner ditt beroende av honom så lever du det nya livet ända in i evigheten. Det är detta som är ”Det glada budskapet”, Evangeliet! Rom.10:9-10.

Dessutom – du är inte utlämnad åt dig själv. Efter den första pingstdagen har du tillgång till hans hjälp genom den helige ande hela tiden, dag som natt. Det borde väl, om något, vara goda nyheter för varenda människa! 

Maja Holmström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons