Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det anstår inte ett ­demokratiskt samhälle

/

Annons

Vi har monarki som är bestämt i grundlag. Denna grundlag är bestämd i demokratiska val. Socialdemokraterna har i sitt partiprogram att de vill ha republik. Men hittills har de inte tagit upp den frågan i valtider, där den hör hemma. Man är helt medveten om att man i så fall kan förlora röster.

Fegt att inte våga stå upp för sitt partiprogram. Men nu har antimonarkisterna inom medierna kommit på en som de tror en fiffig lösning. De sprider en massa tvivelaktiga rykten och förtalar kungafamiljen. Elakheter och mobbing, avsaknad av empati. Ett sätt som inte anstår ett demokratiskt samhälle.

Det som kungen påstås ha gjort är att ha varit på en krog, ägd av kriminella för 20-30 år sedan. På den tiden ägdes nästan varenda restaurang av kriminella. Så alla vi som var ute på den tiden har förmodligen besökt en krog ägd av kriminella fast vi inte visste om det.

Det borde man lasta de politiker som lät denna kriminalitet pågå. En demokratisk ändring av grundlagen är okej. Men att på det här snaskiga sättet försökt påverka och lura ”folket” för att få som de vill det är inte acceptabelt.

Mobbning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons