Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är ju scenen man vill se

Annons

Jag har nu varit på Gävle Teater två gånger. Första och sista. Jättefin byggnad och fantastiskt vackert i taket men det är väl inte därför man går på en teater, för att titta på byggnadskonst?

Tyvärr så har de missat en viktig detalj på Gävle teater, att det är scenen man vill se.

Fick platser på översta balkongen och om jag satt ner på min stol så såg jag absolut inget av scenen. Man var tvungen att luta sig fram och hänga över räcket och då såg man cirka två tredjedelar av scenen. Efter tre timmar hängande över räcket så hade man både nackspärr och ont i ryggen.

Här har kultur och fritid mycket pengar att spara. Ingen idé att lägga pengar på något som folk ändå inte kan se om man inte råkar vara en trampetsartist. Tacka vet jag Läkerol Arena, där sitter man bekvämt tillbakalutad i sin stol och dessutom så får man se det man betalat för att se. Gör om, gör rätt!

Det är scenen som är det primära på en teater, trodde jag i alla fall? Eller kan det vara så att kulturnissarna bara låtsas vara intresserade för att det är fint i deras kretsar, men egentligen så är de inte alls intresserade och struntar totalt i vad som utspelar sig på scenen, huvudsaken man varit där så man får lite status.

Johan Ringbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons