Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blir inget Medelhavsstuk

Annons

Roligt att du gillar planerna för Engeltofta. Vår vision är att Engeltofta ska vara en av de ledande besöks- och konferensanläggningarna utmed Sveriges ostkust. En anläggning som erbjuder konferens, hotell, restaurang och som lever året runt.

För att vi ska lyckas, måste vi erbjuda våra konferensgäster övernattningsmöjligheter, därför planerar vi för 28 bostadsrättslägenheter för konferens- och semesterboende.

Samtidigt förvaltar vi ett viktigt kulturarv, vilket gör att vi har stor vördnad för hus och omgivningar på Engeltofta. Historiens vingslag ska alltid upplevas av alla våra besökare. Det är en viktig hörnsten i vår marknadspositionering, där grosshandlarnas sommarresidens på Bönakusten berättar om en spännande tidsepok.

Vi vill därför inte ha Medelhavsstuk på Engeltofta (en missvisande skiss som vi tagit fram, kan ge den uppfattningen). Radhusen kommer att anpassas till den miljö som präglar Bönakusten. Huskropparna kommer att målas i järnvitriol med svarta tak. Residens Engeltofta ska framträda som det smycke det är för kusten och inte störas ut av de nya husen.

Du är hjärtligt välkommen till Engeltofta, så kan jag visa upp de aktuella skisserna och berätta mer om Engeltoftas framtidsplaner. Vi kommer också att ha en utställning på Engeltofta som invigs 12 juni, som är öppen för alla.

Mats Söderström

Nya Engeltofta AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons