Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det sämsta de kunde göra

Kommentar och rättelse till vd Patrik Skoglunds julhälsning till Sand­vikenhus AB:s hyresgäster.

Annons

Borttagandet av fritidsmedel var det sämsta som Sandvikenhus AB kunde göra. I stället för att underlätta för, och uppmuntra hyresgästerna, har Sandvikenhus försämrat och tagit död på hyresgästernas ideella arbete i de lokala bostadsområdena.

Att Cecilia Book Partanen har haft möten med ett flertal områden kan jag inte tro.

Vad jag vet så har hon haft möten med Nya Bruket och Körkarlen på Sveavägen. Vid mötet med oss på Körkarlen var det vi som tog kontakt med Cecilia. Jag undrar därför hur Patrik kan skriva att hon har haft möten med ett flertal områden när hon besökt två områden av de 13 som finns.

Sanningen om gymmet på Sveavägen är den att vi, den lokala hyresgästföreningen, redan hösten 2010 och våren 2011 pratade med Micke Norberg på Sandvikenhus om detta. Han tyckte det var en bra idé.

Hösten 2011 tog Leif Jonsson över och då började det att hända saker. Våren 2012 började Sandvikenhus städa ur och måla i lokalen men den 1 juli då avtalen om fritidsmedel slutade gälla, avstannade allt arbete.

Vid mötet med Cecilia och Leif den 17 september åtog sig Kerstin Eriksson och Margareta Åhrlin att ställa iordning motionslokalen. Kerstin hade under våren sytt gardiner som de satte upp. Av de sju motionsredskap som finns i lokalen ägs fyra av hyresgäster i området.

Det är inte Cecilia utan den lokala hyresgästföreningen, särskilt Kerstin och Margareta, som ska äras för att motionslokalen är färdigställd.

Om någon har kommentarer på denna insändare så skriv dessa i tidningen, för jag har inget internet. Om ni inte sätter ut ert namn och vågar stå för era åsikter, så är ni, enligt mina åsikter inte värd så mycket som en flugskit.

Nicke Holmström

ordförande i den lokala

hyresgästföreningen Körkarlen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons