Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det var det jag befarade

Annons

Jag instämmer helt med er, vi måste agera innan det helt är försent för oss tjejer. Jag kommer aldrig att gå till hälsocentralen med gynekologiska problem.

Fantastiskt att vi inte får ta cellprover efter 60 när det är på förslag att vi ska jobba till 67.

När mina problem infann sig för ett par år sedan vände jag mig till Läkarhusets doktor Misgena Bekuretsion efter inrådan från landstingsanställda gynekologer. Han var bäst, sa de och expert inom sitt område, har utrustning och verkligen kan sitt yrke. En eloge till dig ifall du läser detta, annonsera gärna i Gävletidningarna om du nu flyttar, jag följer med. Även barnlösa par bör reagera eftersom även de mister en kompetent läkare på grund av att landstinget har sagt upp avtalet.

Cirka 5 000 besök om året har Misgena avlastat landstinget med och vi är hänvisade till hälsocentralen! Men hallå! Ingen kvinna vill detta, fy vad hemskt att bli tvingad dit när de knappt kan bota en vanlig åkomma.

Det var det här jag befarade. Hur har de mage att påstå att hälsocentralen har samma kunskap som en doktor som enbart inriktar sig på kvinnoproblem? Vem har kommit på denna besparing som i långa loppet kommer att kosta kommunen pengar i stället? Varför fungerar det inte med avtal här i Gävleborg när det fungerar i andra län? Mycket märkligt.

Varför gör ingen någonting när insändare skrivits, hur kan vi göra oss hörda så att de ledande lyssnar på oss?

Klimakteriehäxan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons