Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det var ju faktiskt barnens kväll

Annons

Då var årets barnkväll med Nickelodeon över på sommarkväll, och det var sista gången jag går dit med mina barn. Bara vuxna människor med barn i famnen som knuffas.

Vårt sällskap skulle ut från folkmassan, så vi gick på rad, där stod då en vagn vi var tvungna att tränga oss förbi. Och då röjde en pappa med barn i famnen tillbaka, så jag kom ifrån min dotter. Som tur var så fortsatte hon gå efter min syster, jag såg sen inte skymten av varken min syster eller dotter, kände paniken växa inom mig, i cirka tio minuter visste jag ingenting. Kanske tiden var kortare, men det kändes som en evighet för mig. Som tur var hände inget, hon var i säkerhet, men vuxna människor som beter sig som, ja, jag finner inte ord för det.

Sen en sak till, mina två äldsta döttrar ville så klart gå in tillbaka och närmare scenen där dom sedan slumpade kakor och annat. Jag ville absolut inte tillbaka in dit med dom yngre. Så min vän följde med, dom hade tur märkte jag för det blev en tredje slumpning. Mina döttrar berättade när dom kom tillbaka att vuxna hade varit som tokiga där framme, knuffades, hoppade upp i luften för att fånga saker. Det som är en barnkväll verkar vara nåt helt annat. Hoppas att ingen blev skadad där framme.

Det är hemskt att vuxna människor ska förstöra för barn, som verkligen sett fram emot den här kvällen.

Arg mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons