Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det var tomt prat, jag har väntat i flera år

Annons

Försäkringskassan kan man inte lita på. Jag har varit där några gånger och pratat med olika handläggare. Var dit på grund av ett olycksfall i skogen och fick visa papper och intyg från läkare.

– Vi tar kopior på papperen så hör vi av oss, sa de.

Det var tomt prat, jag har väntat i flera år och än har inget hänt trots löften från försäkringskassan i Gävle.

När jag inte fick svar från Gävle så skrev jag till Försäkringsverket i Stockholm. Där svarade en skämtare på mitt brev. Jag förklarade hur det hade gått till och fick till svar att ”det får du inga men av”.

När olyckan inträffade blev jag hopklämd ordentligt, jag kunde inte ta mig över golvet utan stöd och ramlade omkull ibland. En gång tippade jag köksbordet med kaffepanna och allt. Då hade jag tur att det kom två vänner och hjälpte mig att röja upp. Det låste sig i ryggen och det var som att få en kniv i ryggen. Jag stöp på en gång.

Handläggaren passar inte på sin plats eftersom han påstod att man inte får några men av att få en timmerstock över sig. Jag fick alla mina tänder utslagna. Jag har problem ännu och har inte fått ett öre. Så nu bryr jag mig inte om deras lekar på kassan i Gävle och Stockholm. Jag har hankat mig fram hittills. Värken får man stå ut med.

Och om man ska få in en insändare så ska man stå och buga med mössan i hand.

Hans Sandström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons