Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du har gjort oss väldigt ledsna

Annons

Hej alla på GD (eller nästan alla)

En kopp kaffe och tidningen på morgonen har varit en lyckad början på dagen i så många år. Tills nu. Efter schlagerkrönikan i måndags tidning insåg jag att det roliga är slut, jag kan inte längre prenumerera på en tidning som tillåter Stefan Andersson att förolämpa italienska folket (”skitstövlar”).

Att Sverige inte fick några poäng av Italien är en smaksak, som vi lärde oss från latin ”De gustibus non discutandum”.

Danmark fick inga poäng heller från Sverige men det betyder inte att vi inte gillar danskar.

Grattis Loreen! Hon är en bra artist som gladde oss genom att vinna Eurovision Song Contest men hon är absolut inte en ”barfotaprofet” som gör att Abba, Carola eller Perelli verkar obetydliga.

Jag hoppas att Zlatan är smartare än Stefan och stannar i Italien för vi italienare älskar Sverige.

Stefan, du har gjort mig och andra i ”Berlusconifolket” väldigt ledsna och jag trodde inte att glädjen skulle leda till spydigheter.

En italienare som älskar Sverige

Svar direkt: Bäste italienare. Tråkigt att du uppfattade krönikan på det sättet. Dessa rader skrevs med glimten i ögat, givetvis inte allvarligt eller bokstavligen menat.

Jag har absolut inget emot italienare, jag gillar landet och dess folk och har varit där flera gånger. Jag har heller inte påstått att Abba, Carola och Perrelli är obetydliga (se GD Nöje i söndags) utan nu gällde det ju att hylla Loreen och det var ju Christer Björkmans ord, detta med att hon utgjorde en milstolpe i tävlingens historia.

Stefan Andersson

nöjesredaktör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons