Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du har inte förstått någonting

Annons

Det var tråkigt att du tyckte att min text var för lång och komplicerad att förstå. Tyvärr så kan ju inte alla resonemang innefattas i bara ett par rader. Å andra sidan verkar det inte som om du bekvämade dig med att läsa allt jag skrev heller eftersom du uppenbarligen inte förstått någonting.

Det är klart att det är önskvärt att ”må bra” som du skriver. Verkligheten idag 2012 när det gäller social trygghet och anställningsvillkor är dock på god väg mot förhållandena i början av 1900-talet. Människors möjligheter att vara just ”förnöjsamma” och må bra blir allt mindre, men det har tydligen gått dig helt förbi.

Jag misstänker att du är född med silversked i munnen. Då förstår jag att du känner dig förnöjsam och nöjd. Givetvis ägnar du inte de människor som inte har samma förmån som du en tanke. Själviskhet, inskränkthet och egoism blir ju ledord.

Jag vidhåller att din människosyn är skrämmande eftersom du uppenbarligen vill förbjuda de mindre bemedlade att besöka ”rika områden”.

Vad blir ditt nästa steg? Apartheid? Raspolitik? Bara fantasin sätter gränserna.

Du kan för övrigt spara på bläcket till nästa insändare. Du har klargjort dina åsikter och din samhällstillhörighet fullständigt.

Paco Beaman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons