Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du har rätt, men vi har använt flera idéer

/
  • Skribenten undrar vad SAIK Bandy har gjort av idéerna från i fjol och får svar av styrelsen för SAIK Bandy. Bilden är från SAIK-Västerås den 20/1.

Annons

Under förra säsongen startade vi ett diskussionsforum på facebook för att få besökarnas syn på vad SAIK Bandy borde göra annorlunda. Vi fick in en mängd bra idéer och du har helt rätt: Vi har varit dåliga på att ge återkoppling om det.

Därmed inte sagt att vi inte har använt oss av idéerna – för det har vi gjort. Fri sittning på yttre sektioner, fredagsmatcher, färre krockar med Brynäsmatcher, sambaorkester, filmade intervjuer med spelare, nyhetsbrev, bättre struktur på 50/50-lotteriet, kringarrangemang på matcher och spelare som är mer synliga ute på stan är några av de saker vi hoppas att du har märkt att vi har infört under säsongen. Andra idéer jobbar vi aktivt för att införa men vi har tyvärr inte resurser för att genomföra alla idéer, du kan nu se en sammanställning på saik.com.

De pengar som vi erhöll från testamentsgåvan var en otrolig hjälp förra säsongen men det innebar inte att allt löste sig. De gamla skulderna är fortfarande ett tungt lass som vi kämpar hårt med. Att öka våra matchintäkter, som i dag står för cirka 30 procent av våra totala intäkter, är en viktig uppgift för oss liksom att vi löpande jobbar med fokus på att sänka våra kostnader.

När det gäller fri placering på läktaren är vår ambition att hitta en lösning där både de som besöker oss kontinuerligt liksom spontana besökare upplever att det är enkelt och roligt att gå på bandy.

Vi har en lång väg kvar innan vår ekonomi är i balans. Vi är många i föreningen som lägger oerhört många timmar för att få ekonomin på fötter igen och vi behöver all hjälp vi kan få. Tveka inte att höra av dig igen så ska vi bli bättre på att ge återkoppling.

Styrelsen för SAIK Bandy

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons