Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du hundägare med dina påsar

Annons

Tack, du hundägare som har varit vid Högbobadet! Du har verkligen visat barnen hur man planterat in speciella fiskar i vattnet och förorenar badvatten. Hur intelligensbefriad kan en hundägare vara?

Denna hundägare gör sig besvär att plocka upp hundbajs, använder en bajspåse för ändamålet och sedan slänger den i vattnet.

Varför inte bara låta hunden bajsa fritt i stället och sedan låta naturen ta hand om det?

Jag tror säkert också att du tyckte det var jätteroligt när en pojke trodde att han fått napp, men att det visade sig vara en hundbajspåse. Det var inte bara en utan tre påsar. Jag undrar om det finns fler intelligensbefriade hundägare i Högbo eller om det är samma person. Hur kul är det att komma och bada i Högbo för badgästerna och hitta bajspåsar i vattnen?

Jag hoppas att den nya lagen om nedskräpning inkluderar hundbajspåsar. Överallt ser man dessa äckliga plastpåsar ligga och skräpa. Sedan har jag hört dumma kommentarer ifrån hundägare som säger att påsarna är nedbrytningsbara. Det må så vara, men tänk på att det tar dubbelt så långt för naturen att bryta ner en bajspåse med hundbajs i än bara själva bajset.

Ja till påsfritt!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons