Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Personalen på Kalles Bar och Grill som ordnade en så fin och god korvtallrik till mig när vi var hos er 8/3 för att fira att farmor har gått i pension.

Dexter 1/2 år

Min räddande ängel Christer på Assistancekåren som hjälpte mig in genom bakluckan så att jag kunde få upp bildörren när mitt lås pajade onsdagen den 29 februari på Skomakargatan i Gävle.

Maja

Håkan på 4sign som med ett leende låter oss låna hans GD de mornar vårt tidningsbud haft sovmorgon, han blir inte sur ens när vi råkar lösa hans kryss.

Larsa och Maria

Per-Olof, Konsum Triangeln som hjälpte oss i Eva-kören att fylla Elizas korg med röda och vita rosor till söndagens två framträdanden på Gävle teater.

Eliza

Sjuksköterskan Johan i receptionen på akuten. Du gav mig de rätta råden som läkare under fyra dagar inte lyckats med. Du är rätt person på rätt plats!

Tjejen med buksmärtan

Den otroligt snälla och trevliga busschauffören (buss 2) som hjälpte mig hem sent på kvällen, torsdagen den 1/3 när jag klivit på fel buss och missuppfattat tiderna/rutten på dag/nattbuss. Gulle dig.

Camilla

Elisabeth, sjuksköterska på ögonbottenfotograferingen som tog min fadäs med humor. 

Hon som gjorde bort sig

Den busschaufför som körde 4:ans buss från sjukhuset den 12 mars klockan 10.40. Han sa ”Välkommen” till varje passagerare som steg på. Vi var glada för den hälsningen hela dagen! Heder åt den mannen.

Två av passagerarna

Gävle Familjeläkarjour som i lördags den 10 mars tog emot mig på ett mycket trevligt sätt och gav mig värdefull hjälp i ett kritiskt läge.

Kjell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons