Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En gång var vi välkomna på Strandbaden

Strandbadens restaurang och camping ratar båtfolk.

Annons

Det är ju kul för nuvarande ägare att stället går så bra att man har råd att vara rent otrevlig mot besökare med båt. Vi har åkt till Strandbaden i 15 år och alltid blivit trevligt bemötta och fått tillgång till dusch och toalett till varierande priser.

När nuvarande ägare tog över så började problemen. Vi har ett fåtal gånger, på nåder och till det tredubbla priset mot en riktig båtmarina, fått tillgång till servicebyggnaden. I år var det helt slut på den tjänsten med motiveringen att ”det är sådant tryck på campingen”.

I alla år som vi har besökt stället så har det varit proppfullt med campare men ändå har man välkomnat båtfolket. Den 6 juli i år var det inte speciellt fullbelagt på campingen och ändå nekasde man båtfolk servicen trots att vi vill betala för den.

Vi har alltid varit av den åsikten att vi gärna betalar en slant för att få tillgång till servicebyggnaden med dusch och toalett och det vet de. Ändå är det som att köra huvudet rätt in i en betongvägg. Vår planerade eftermiddag, natt och påföljande dag i Strandbaden tog ett snabbt slut eftersom vi tappade lusten för stället.

Ni gick på så sätt också miste om sex matgäster och vi kommer att hålla oss därifrån även i fortsättningen. Vi åkte i stället till Trebo Brygga och åt en förträfflig måltid och fick dessutom ett trevligt bemötande.

Observera att vi är en familj med barn och barnbarn och definitivt inga ”festprissar” – men det kanske är det som är felet?

Besvikna båtägare

Svar direkt: Hej. Det är tråkigt att ni upplever vårt bemötande som otrevligt. Vi är en restaurang och camping som jobbar för att våra gäster skall ha det bra.

Just av denna anledning har vi ej möjlighet att upplåta vårat servicehus till andra än våra campinggäster. Den 6 juli som ni beskriver var vi helt fullbelagda, dessutom har vi denna säsong utökat vår camping med ett 40-tal platser.

Vi har dock detta år med hjälp från Sandvikens kommun fått möjlighet att placera ut en toalett på vår badstrand, vi har även toaletter på vår restaurang som flitigt utnyttjas av både båt- och badgäster. Men kanske i framtiden finns det möjlighet att ordna en dusch/wc för båt- och badgäster.

Detta är en diskussion som vi bör ta upp med Sandvikens kommun som är ansvarig för bryggan och båtplatserna eftersom vi är mycket måna om alla gäster.

Vi är tacksamma för att ni tar upp denna händelse då det även ger andra en förklaring till varför våra servicehus endast kan nyttjas av våra camping gäster. Vilken tur att kvällen trots allt slutade lyckligt med en fin middag. Hoppas ni är nöjd med detta svar.

Hälsar vi på Årsunda Strandbad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons