Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlåt mig för att jag störde

Annons

Jag skulle vilja be om ursäkt till den anställde på Pressbyrån Gävle centralstation, som jag i tisdags förmiddag avbröt i hennes fnittriga diskussion med sin kollega.

Jag bad om hjälp att leta fram en tidning som ni inte hade packat upp och fick svaret ”Du får komma tillbaka, vi har jättemycket att göra och är jättestressade” (pekar på alla tidningshögar).

Jag höjde självklart på ögonbrynen och såg mig omkring i den tomma butiken.

Jaha, du skojar? var min spontana kommentar.

Då fick jag dessutom höra att jag inte har en blekaste aning om hur det är att jobba på ett ställe som Pressbyrån. När jag talade om att jag själv jobbar på ett liknande ställe så blev jag ombedd att gå dit och köpa min tidning.

Din chef måste vara otroligt stolt över att du skickar iväg era kunder till konkurrenterna. Om han nu läser detta (i och för sig kommer jag även att ringa honom).

Jag vill bara tala om att jag själv jobbar på ett ställe som heter Statoil. Ensam. Natt.

Vi har bland annat släpvagnar, hyrbilar, biltvätt och ett snabbmatssortiment värre än McDonalds – och liksom ni, tidningar! Dessvärre inte den jag letade efter. Men det viktigaste av allt: Vi har något som vi kallar service.

Så jag är inte riktigt säker på om du har rätt att tala om för mig vad jag vet och inte vet om ett stressigt arbete.

Så, avslutningsvis, förlåt för att jag störde. I framtiden kommer jag garanterat inte handla hos er!

Alina

Svar direkt: Att få kundfeedback är för oss mycket viktigt. Så klart är det så mycket roligare att läsa den positiva feedback vi många gånger får, än som i det här fallet en feedback som inte alls är positiv.

Säljaren i detta fall har inte agerat på ett rätt ”Pressbyråvis”. Kunden är för oss vår högsta chef och kundbemötandet i våra butiker är av allra största vikt, vilket också är något vi hela tiden lyfter fram när vi kommunicerar med våra butiker, köpmän och säljare.

Jag är mycket ledsen över det som hänt i denna situation och att kunden har lämnat butiken missnöjd. Jag kommer att ta detta vidare med Ann-Christine Eriksson som är regionschef för den butiken som i sin tur kommer prata med butiken och följa upp detta.

Tack än en gång för att du gjorde oss uppmärksamma på detta.

Vi vill att alla som besöker oss ska vara nöjda, positiva och vilja komma tillbaka. Kunden ska alltid stå i fokus.

Med vänliga hälsningar

Maria Isaksson

Marknadschef Pressbyrån & Press Stop

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons