Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvaret står och sover

Annons

Har sömnsjuka drabbat Gefle IF?

Hur skall man annars förklara den passivitet som laget nu visar i match efter match eller vilken diagnos vill Pelle Olsson ställa?

Försvaret står ständigt och sover och varannan passning går fel. När målchanserna kommer sumpas de på löpande band och motståndarna ställer om till farliga kontringar. Superettan börjar närma sig, men det kan gå snabbt utför.

Nu gäller det att i sista stund ta vara på chansen och för en billig penning köpa in eller korttidshyra några så kallade benknäckare från division ett eller två, eller kanske rent av från trean. Tiden för detta går ut den 31 augusti.

De skulle nog i sin tur sätta fart på försvarsspelare som inte anstränger sig det minsta utan i stället står och tittar på när motståndarna utan minsta bekymmer tar sig fram till Hugossons mål. Han kan inte alltid göra mirakel!

Pengarna för en så liten satsning finns i överflöd genom de sex miljoner som försäljningen av Gerndt drog in. Det blir dessutom mycket över för att köpa in någon lovande anfallare som kan förbättra målstatistiken. Titta på vad exempelvis AIK gjort! Men det är bråttom.

Lasse i Gatan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons