Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gott folk, vi har hört dessa vackra visor förr

/

Annons

Äntligen! Nu ska de ekonomiska klyftorna bort mellan fattiga och rika. Det är väl underbart. Så han startade med sig själv och en fallskärm på en miljon, så då blev ju den klyftan lite mindre.

Barnfattigdomen ska försvinna, ännu en öm punkt som säkert kommer generera ett antal röster, allra helst om han är solidarisk och fördelar den där miljonen mellan fattiga barn vilket han säkert gör för han har ju sagt att klyftorna ska bort i soldaritetens namn.

Sjukvården är den stora frågan varje år. Det problemet blir historia nu när man tagit Carina Blank till partistyrelsen. Hon kommer säkert att konsultera Knapp, för hon åkte ju till Kina med sin gamla parhäst Amrén. Eftersom Landstinget Gävleborg hör till ett av Sveriges dyraste, så kommer det säkert att resultera i värdens bästa sjukvård.

Ni förtagare som funderar på att anställa: Det är lugnt, stöden kommer rasa in nu när Blank sitter i partistyrelsen. För ett sånt fint företagsklimat som vi har i Gävle hittar man väl ingen annanstans?

Visserligen försvinner Byggforskningen nu, för man kan ju inte begära att folk ska pendla från Uppsala till Gävle när man kan pendla från Gävle till Uppsala. Det kan väl vilken idiot som helst begripa för om så inte vore fallet då har man väl hört något från Blank eller landshövdingen.

Elbilar, vad ska vi med dem till? Stan är ju full av bensinstationer, så om mackägarna bara profilerar korvutbudet kan de säkert suga upp och anställa dem som blir friställda från Electroengine. Mackägarna kan ju inte anställa folk för att sälja bensin med en förtjänst på fyra till sex öre litern, men var lugn! Juholt ska ju minska ekonomiska klyftorna så nu kommer inte oljeschejkerna att få det lätt.

Gott folk, vi har hört dessa vackra visor hur många gånger som helst och snart kommer första maj-tåget och då är det många som vill gå där tillsammans med de stora ledarna med fetaste plånböckerna.

”Skomakare bliv vid din läst” var det någon som myntade så min röst lär de inte få i framtiden. Jag gör som skomakaren.

Maranatapastorn Målle Lindberg höll också bejublade tal, men jag trodde inte ett ord av vad han sa heller!

Ha en bra dag. Vi som lever får se!

Robert Sandmark, Hedesunda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons