Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gud finns inte

Annons

Jag har skrivit förr och blir tvungen att skriva ännu en gång. Jag blir rädd när jag ser vad religion gör med folk runt om i världen.

Det är inte försvarbart att i Guds namn hålla på som religiösa gör. Det är bara att kolla hur det ser ut i världen och var det finns flest religiösa så ser man sammanhanget.

Jag tycker att all religion är fel, allt från den snälla gamla tanten som läser bibeln innan hon går och lägger sig till alla de som utkämpar sina religiösa krig världen över.

Nu tycker ni kanske att det där inte är samma sak, men jag hävdar att det är exakt samma. Är man religiös är man ett del av problemet, för man accepterar saker som inte annars accepteras, för att det är i Guds namn. Märker inte folk hur fel allt är?

Jag tror tyvärr att vi ateister och humanister kommer att förlora i den här frågan men uppmanar ändå att det här ska tas upp mer av medierna och allmänheten. Religiösa gör så mycket de kan för att Gud ska bli nöjd i stället för att lägga den energin på våra medmänniskor.

Gud finns inte, ändå får han mer uppmärksamhet än alla människor runt om i världen som verkligen behöver hjälp.

Ateisten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons