Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håll hårt i bankomatkortet

/

Annons

Jag är en stolt ägare av ett HELT avgiftsfritt bankomatkort som jag kan ta ut pengar i ALLA bankomater i hela Sverige utan ett öre i kostnad, men det tycker inte Handelsbanken som skickar ut en påtryckning till alla som har ett avgiftsfritt bankomatkort. Bara för att banken inte tjänar pengar på sina kortkunder så uppmanas man att byta kort till ett annat som har antingen en uttagsavgift eller en årskostnad.

Handelsbankens alternativ är ett så kallat frikort som man kan ta ut avgiftsfria uttag ENDAST på den enda bankomaten som finns i Gävle.

På alla andra bankomater tas det ut en avgift på tio kronor. Om man inte bor mitt i centrum så är kortet ett dåligt alternativ.

Tråkigt att man skickar ut en påtryckning om kortbyte medföljande ansökan till frikort som är förtryckt med personuppgifter. Förmodligen så tycker banken att dom inte tjänar tillräckligt på kunderna så inget ska få vara gratis utan allt ska kosta.

Jag tycker att banken visar en dålig image som håller på att fasa ut det avgiftsfria bankomatkortet.

Nu kan jag visserligen använda det gratis bankomatkortet ända tills det går sönder eller slutar fungera men det framgår inte i någon information till oss kunder, utan efter flera samtal så får man reda på att det avgiftsfria bankomatkortet kommer att fungera så länge det är helt, så alla ägare av ett gratis bankomatkort, håll hårt i kortet och vårda det ömt då det är det enda i sitt slag som är gratis i bankvärlden. RÅ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons